АПЛ: “Арсенал” без Зінченка розірвав аутсайдера, “Борнмут” із Забарним втратив перемогу (відео)

У поєдинках 25-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) “Арсенал” Олександра Зінченка на виїзді знищив “Бернлі” (0:5), а “Борнмут” Іллі Забарного в гостях зіграв унічию проти “Ньюкасла” (2:2).

“Каноніри” в першому таймі двічі розписалися у воротах суперника – уже на 4-й хвилині рахунок відкрив Мартін Едегор, а на 41-й хвилині Букайо Сака реалізував пенальті.

У другому таймі підопічні Мікеля Артети відзначилися ще трьома голами. На 47-й хвилині Сака оформив дубль, на 66-й хвилині забив Леандро Троссард, а крапку в матчі на 78-й хвилині поставив Кай Гаверц.

Зінченко не потрапив до заявки “гармашів” на цей поєдинок через пошкодження.

Огляд матчу “Бернлі” – “Арсенал”

Після цієї перемоги “Арсенал” (55 очок) піднявся на друге місце в АПЛ. “Каноніри” на два бали відстають від лідера “Ліверпуля” та на три пункти випереджають “Манчестер Сіті”, який провів на дві гри менше. “Бернлі” (13 очок) йде на передостанній, 19-й позиції.

У наступному турі “Арсенал” 24 лютого прийме “Ньюкасл”, а суперником підопічних Венсана Компані того ж дня на виїзді стане “Крістал Пелас”.

Своєю чергою, “Борнмут” був близький до перемоги в матчі з “Ньюкаслом”. Після “сухого” першого тайму команди обмінялися голами на старті другої половини зустрічі – на 51-й хвилині “вишні” вийшли вперед зусиллями Домініка Соланке, але через сім хвилин “сороки” відповіли реалізованим пенальті Ентоні Гордона.

На 69-й хвилині підопічні Андоні Іраоли знову повели в рахунку – Антуан Семеніо забив після передачі Соланке. Проте команда Едді Гау знайшла сили відігратися – на 90+2-й хвилині Метт Рітчі врятував для господарів нічию.

Забарний вийшов у стартовому складі “вишень” і відіграв повний матч. На 62-й хвилині український захисник заробив жовту картку.

Огляд матчу “Ньюкасл” – “Борнмут”

“Борнмут” (28 очок) посідає 13-те місце в АПЛ. “Ньюкасл” (37 балів) перебуває на сьомій позиції.

У наступному турі команда Забарного 24 лютого прийме “Манчестер Сіті”. Того ж дня “сороки” на виїзді зустрінуться з “Арсеналом” Зінченка.

Читайте також:

Манчестер Сіті – Челсі: де дивитися і ставки букмекерів на центральний матч 25-го туру АПЛ

“Ліверпуль” розгромив “Брентфорд” без Ярмолюка та закріпив своє лідерство в АПЛ (відео)

“Дженоа” з Малиновським на останніх хвилинах втратила перемогу над “Наполі” у Серії А (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *