В Маріуполі зафіксували великий потік емігрантів (відео)

В тимчасово окупованому Маріуполі місцеві мешканці скаржаться на мігрантів з Росії. Там фіксують велику кількість іноземців азійської національності.

Про це повідомили в пресслужбі Маріупольської міськради.

Як стало відомо, в окупованому місті – великий потік мігрантів РФ азійської національності. Вони начебто приїхали до Маріуполя на заробітки. З собою вони привезли не лише свої родини, а й традиції. Їх поведінка та відношення до місцевого населення обурює людей, а так звані правоохоронні органи не хочуть з ними розбиратися.

Місцеві, які живуть на вулиці Київській, скаржаться, що приїжджі влаштовують п'яні танці під гучну музику вночі прямо під будинками маріупольців. 

“Вночі люди не можуть заснути. І так майже щодня. Неподалік відділ поліції. Там не реагують”, – пишуть місцеві в соцмережах. 

Водночас в міськраді міста зазначили, що окупанти намагаються перетворити Маріуполь на “русский город”, завозячи сюди своїх громадян. Для росіян вони будують й іпотечне житло. А ось маріупольців намагаються “витіснити”, вбачаючи у них небезпеку.

Нагадаємо, що з Авдіївки до Маріуполя потік колон з транспортних тягачів перекидає російську техніку, яка, ймовірно, згоріла на полі бою в Авдіївці

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *