Які стрижки омолоджують жінок одразу на 10 років і тримають форму до восьми місяців

Кожна жінка прагне бути прекрасною та досконалою. Для зрілих жінок це вкрай важливо, адже хочеться залишатися якомога довше молодою та привабливою. Для цього не треба шукати якихось секретів молодості, достатньо просто підібрати правильну зачіску. Деякі стрижки здатні робити дива й омолоджувати зрілих пані одразу на десяток років. А ще вони довго тримають форму, красиво відростають і не потребують укладання.  Розповідаємо, які омолоджувальні стрижки тримають форму майже рік.  

Боб-каре

Це топова омолоджувальна стрижка, яка не потребує постійного оновлення, довго тримає форму і здатна повністю змінити образ своєї власниці. Зачіска давно перейшла до розряду класичних, бо вона полюбилася жінкам усього світу. Що й недивно, адже стрижка здатна вирішити одразу кілька завдань: омолодити, увиразнити красу, приховати недоліки й повністю оновити образ. Боб-каре має безліч варіантів, буває різної довжини, з чубчиком і без. Досвідчений майстер з легкістю підбере правильний варіант до вашого типу обличчя та структури волосся.

Стрижка “Підкова”

Зачіска буде ідеальним вибором для жінок 50 років. Стрижка підходить для тонкого волосся, надасть йому об’єму в потрібних місцях. Зачіска характеризується каскадною технікою, що створює об’єм на маківці, увиразнює погляд і омолоджує на кілька років. У бічних зонах пасма залишаються довшими, що надає вилицям виразності й забирає непотрібний об’єм у нижній частині обличчя.

Стрижка “Пустунка”

Така зачіска пасуватиме сміливим та рішучим жінкам, які не бояться експериментувати зі своїм образом. Ця стрижка має ознаки боба й піксі, доповнена гострим чубчиком набік. Підходить на коротке волосся, робить обличчя тендітнішим, а погляд виразним. Зачіска належить до переліку омолоджувальних.

Піксі

Це стрижка на коротке волосся, нині належить до топових. Є ідеальним вибором для жінок за 50, які хочуть омолодитися й кардинально змінити свій образ. Зачіска посідає перше місце на модному олімпі вже кілька років і не збирається здавати своїх позицій ще довго. Вона гарно відростає, зовсім не потребує укладання, достатньо легенько збити пасма руками – і ваш неперевершений образ готовий. Піксі довго тримає форму, тому вам не доведеться відвідувати свого майстра кожні три місяці.

Читайте також:

Трійка найкращих стрижок для молодості та краси: зачіски, які пасують абсолютно всім жінкам

Ця стрижка чудово підійде на рідке, тонке та неслухняне волосся, ще й укладається за 5 хвилин

Хіт весни 2024: в моду повернулася стрижка, яку стилісти рекомендують всім жінкам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *