“Вибори Путіна” і не тільки: в легіоні “Свобода Росії” назвали свої військові й політичні цілі

Доброволець легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський розповів про мету, яку зараз собі ставлять бійці на території РФ.

Про це Барановський повідомив в ексклюзивному коментарі ТСН.

“Бої, знаєте, так – то затихають, то знову розгораються. Працюємо над тим, щоб розвинути наш наступ вглиб території, бо російська армія явно не очікувала прориву на цій ділянці кордону”, – зазначив боєць.

Він повідомив, що насправді існує ціла низка цілей і завдань, які вирішує легіон. Зокрема, з військового погляду, добровольці відволікають на себе увагу і ресурси збройних сил Росії.

“Є й політичні завдання: ми передовсім посилаємо сигнал тим антипутінським опозиціонерам, антивоєнним активістам, які ще залишилися в Росії. Ми ж прийшли взяти участь у виборах. Вибори – 15-17 березня, тож найактивніші дні голосування ще попереду. Ми підготували інструменти для найефективнішої участі в голосуванні. Тому, думаю, щонайменше на частині Курської і Бєлгородської областей вибори не відбудуться”, – анонсував Барановський.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Прийшли взяти участь у виборах. Найактивніше голосування попереду – Барановський

Нагадаємо, вранці 13 березня бійці легіону “Свобода Росії” заявили про часткове звільнення села Тьоткіно в Курській області. Добровольці записали відеозвернення, в якому повідомили, що їхнє завдання – “наблизити смерть не лише Путіна, а й усього його кривавого кремлівського режиму”.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *