Вирує пожежа, під руїнами можуть бути люди: ситуація в Сумах після атаки

На місці влучання російського дрона в Сумах досі працюють рятувальники. Під руїнами може бути людина. Також відомо про поранених.

Про ситуація на місці ворожої атаки розповіла кореспондентка ТСН Оксана Солодовник.

У багатоповерхівці в Сумах, по якій влучив російський “Шахед”, досі вирує пожежа, яку намагаються загасити рятувальники. Навколо будинку дуже велике задимлення.

Вибух у Сумах пролунав о 1:30. Ворожий безпілотник влучив поміж двома під’їздами. Тож чотири квартири одного під’їзду та чотири іншого зруйновані вщент. Ще багато квартир пошкоджені. Скільки саме – поки що важко сказати.

Щодо постраждалих, то восьмеро людей зазнали поранень. Ще одна людина може перебувати під завалами. Це попередня інформація і деталі стануть відомі лише після того, як рятувальники розберуть завали.

Під будинком вже розгорнули “Пункт незламності”, працюють всі необхідні служби, які надають допомогу мешканцям зруйнованого будинку.

Читайте провідні новини дня:

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Досі вирує пожежа! Під руїнами можуть бути люди! Пряме ввімкнення з місця влучання в Сумах

Нагадаємо, в ніч проти 13 березня в Сумах російський безпілотник влучив у багатоквартирний житловий будинок. Є загиблі та поранені, з-під завалів врятовано 10 людей. Влада повідомила про щонайменше 30 пошкоджених квартир.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *