Мама випадково назвала свою доньку на честь порнозірки: як її звати

Новоспечена мама розповіла, як випадково назвала свою доньку на честь порнозірки. Це змусило її замислитися над тим, чи не варто змінити ім'я, поки ще не пізно.

Жінка написала на Reddit: “Після довгих місяців роздумів про правильне ім'я для дитини, ми нарешті знайшли те, яке нам обом сподобалося – Евеліна Джульєт. Потім я загуглила це ім'я. Бум. Вибило лише порносайти, бо це ім'я порнозірки. Може знайти нове друге ім'я для Евеліни? Ми думали про Евеліну Джуліану, але це занадто довге ім'я і звучить занадто схоже на поему”.

Зізнаючись, що вона не проти того, щоб її дитина носила ім'я порнозірки, жінка все ж побоюється, що це може негативно вплинути на її доньку в житті, особливо в шкільні роки.

Вона додала: “Я не хочу, щоб з моєї дитини знущалися і соромили, якщо вона в майбутньому буде гуглити імена в школі. І, звичайно, більшість людей не знають, що це “ім'я порнозірки”, але якщо хтось випадково загуглить її ім'я, то воно з'явиться. Я намагаюся з'ясувати, наскільки мене це повинно хвилювати. Що б ви подумали?”.

У коментарях юзери поділилися, що думають щодо цієї ситуації:

  • Які шанси, що хтось буде гуглити лише ім'я вашої дитини? Якби це були ім'я та прізвище, це було б набагато більшою проблемою. Можливо, написати Джульєтта – це відсуне пошук на третю сходинку, і принаймні не в топ-результат
  • Дайте їй п'ять років, і її відео та ім'я зникнуть у невідомості
  • Мені здається, що я багато гуглив імена в школі, тому я, мабуть, змінив би його заради неї. Хоча це гарне ім'я

Згодом авторка допису поділилася, що все ж таки планує змінити друге ім’я на інше, а “Евеліну” залишити.

Нагадаємо, дві жінки і чоловік офіційно стали батьками дитини. У малюка тепер три прізвища.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *