Росія не зупиниться у своїй агресії: у ГУР повідомили про військові плани Кремля

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що завдання для російської пропаганди та політичне завдання загалом – це повне захоплення українського Донбасу.

Про це йшлося в новому проекті “Високий кабінет” на телеканалі FREEДОМ.

“Загалом, безумовно, ці плани відомі… Завдання для пропаганди та політичне завдання – це повне захоплення українського Донбасу. Це те, про що Путін мріяв би перед своєю черговою коронацією, яка має відбутися після так званих виборів… Безумовно, їм треба показувати перемоги”, – зазначив Юсов.

При цьому він наголосив, що до планів для подальшої агресії РФ входить не лише Україна.

“Загроза з боку Путіна, з боку сьогоднішньої Росії – це загроза не тільки Україні, а загроза всьому вільному світу і в тому числі європейській спільноті… Ті гібридні методи та пряме військове втручання, яке було і в Грузії, і в інших точках світу”. і Сирія, і інших прикладів можна величезну кількість назвати – це, безумовно, показує, що Росія не зупиниться у своїй агресії”, – пояснив представник ГУР.

Нагадаємо, що представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов також розповідав, чи готує ГУР подарунки росіянам навесні – до 9-го Травня.

Він розповів і про ресурс, що залишається у РФ для впливу всередині України, а також про український опір на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *