У ГУР відповіли, чи готують росіянам “подарунки” до 9 травня (відео)

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що за роки війни РФ проти України ГУР провело вже сотні спеціальних операцій, і їхня реалізація не зупиняється. Спецслужба стає лише ефективнішою, сильнішою і розширюється.

Про це йшлося в новому проекті “Високий кабінет” на телеканалі FREEДОМ.

Юсов розповів, який ресурс залишається у РФ для впливу всередині України, а також про український опір на тимчасово окупованих територіях.

Щодо “подарунків” до 9 травня представник ГУР зазначив: планова робота українських Сил безпеки та оборони триватиме.

“Безумовно. Європа згадує про велику війну, про трагедію Другої Світової війни, про злочини і про ті жертви і мирного населення, і солдатів, які боролися з фашизмом і нацизмом. Для сучасних нацистів і фашистів перевернута правда – вона інша. Ми знаємо, що там відбувається і відбуватиметься 9 травня. Не під конкретні дати, але планова робота українських Сил безпеки та оборони триватиме”, – сказав Юсов.

Зазначимо, що Росія продовжує “полювання” на президента Володимира Зеленського, якого Путін намагався вбити понад 10 разів. Також ціллю є члени уряду та керівники українських спецслужб, зокрема головний розвідник Кирило Буданов.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: БУДАНОВА НАМАГАЛИСЯ ВБИТИ! Спливла вся правда про замахи на головного розвідника України!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *