Жінка дізналася про рак завдяки селфі під час подорожі: фото, подробиці

Американка розповіла, як дізналася про пухлину мозку та інші види раку завдяки селфі.

Про це пише nypost.com.

Вісім років тому Меган Траутвайн поїхала до Нью-Йорка, щоб побачити свого двоюрідного брата Тоні Мартінеза, який жив у Гарлемі.

“Ми так весело провели час, просто фотографуючись і оглядаючи пам'ятки, — розповіла 33-річна мешканка Гадсона, штат Флорида. — Коли там живе твоя сім'я, твоє серце по-іншому сприймає ці вулиці”.

Вони відвідали Рокфеллерівський центр, і Траутвайн зупинилася, щоб зробити селфі поруч із дзеркальним басейном і фонтанами на Шостій авеню.

“Я подивилася на фотографію і помітила, що моя повіка опустилася, — пригадала вона. — Я подумала, що це дивно, і, повернувшись додому, розповіла про це своєму невропатологу”.

Лікар призначив МРТ, і коли вона поверталася додому після сканування, їй зателефонували: у її мозку виявили доброякісну пухлину, яка агресивно росла.

“Я дізналася, що у мене менінгіома, яка є найпоширенішою формою раку мозку, — пояснила Меган. — Цей діагноз дуже важкий”.

Траутвайн негайно розпочала лікування в онкологічному центрі Моффітта в Тампі. Спочатку була проведена операція з видалення пухлини. Потім подальша процедура виявила наявність ще однієї первинної пухлини головного мозку — гліоми.

Лікарі повідомили жінці, яка зараз працює координаторкою відділу охорони здоров'я в Моффіті, що пухлина продовжуватиме повільно рости, і що вона, ймовірно, потребуватиме довічного спостереження за станом здоров'я.

Крім того, лікарі також виявили у неї мутацію гена PTEN, що підвищує ризик розвитку інших видів раку.

Починаючи від 2017 року, коли їй зробили краніотомію, у Траутвайн діагностували і лікували рак молочної залози і рак матки.

За словами жінки, під час важкого лікування їй пощастило зустріти “найщиріших людей”, яких вона коли-небудь знала.

“Рак не був моїм першим вибором, але я б ні на що не проміняла те, де я є, і те, через що я пройшла”, — сказала вона.

Вона додала, що завдяки своїй роботі вона може допомагати “людям у найскладніші моменти їхнього життя”.

Студентка церковного служіння розповіла, що планує отримати другу вищу освіту — в галузі охорони здоров'я.

“Я маю серце для людей і намагаюся допомагати їм усіма можливими способами”, — сказала Траутвайн.

Під час свого першого візиту до Нью-Йорка Траутвайн втратила двоюрідного брата, який захворів на рак підшлункової залози. Вона повернулася до міста лише одного разу — “щоб віддати шану спогадам, які вони розділили”.

Нагадаємо, трирічна дівчинка з рідкісним захворюванням не може припинити їсти стіни, диван і скло. Також мама заскочила дитину за поїданням наповнювачів іграшок і рослин.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *