Злата Огнєвіч зворушила, як у дитинстві її бабуся прищепила їй любов до важливих речей

Українська співачка Злата Огнєвіч на зніманнях шоу “Я люблю Україну” поділилася, де у дитинстві проводила час з родиною та які цінності вони їй прищепили.

За словами Злати, вона часто у дитинстві з батьками відвідувала Крим. Саме вони й заклали в ній любов до українських традицій.

“Українські традиції жили скрізь, але, будьмо відвертими, у 90-х у Криму не було такого їх розквіту. Але завдяки батькам, які виросли в традиціях, любов до них передавали й нам з сестрою. Ми з татком, зокрема, розмовляли українською мовою”, – розповіла артистка.

А продовжила плекати любов до всього українського бабуся Огнєвіч, яка проживала в Кривому Розі. Зокрема, вона передавала юній зірці музичну культурну спадщину українців.

“Значну частину свого дитинства я провела в гостях у бабусі. Коли ми приїжджали у Кривий Ріг, це Дніпропетровщина, то завжди співали там і колядки, і щедрівки, і українські пісні. Бабуся готувала кутю по своєму особливому рецепту. Українських традицій було багато”, – поділилася Злата.

Повний випуск шоу “Я люблю Україну” за участі Злати Огнєвіч дивіться вже 24 березня о 19:00 на телеканалі ТЕТ. У ньому можна буде дізнатися, наскільки добре артистка розуміється у традиціях, культурі, історії, мові та видатних постатях України.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *