Стиглі вишеньки: шість ідей соковитого весняного манікюру, який приверне до себе увагу (з фото)

Цієї весни на справжніх модниць чекає новий трендовий дизайн нігтів. Малюйте стиглі вишні замість квіткових мотивів, щоб створити по-справжньому милий та чарівний образ.

Хоча цих кисло-солодких ягід поки що немає на ринках чи в магазинах, проте ви можете вже починати закликати тепло за допомогою цього весняного манікюру.

Можна прикрасити яскравими вишеньками кожен ніготь чи тільки деякі з них, скомбінувати малюнок із класичним френчем чи придумати свою власну несподівану версію цього модного весняного декору.

Якщо ви за натурою зовсім не художниця, краще довіритися професіоналам. Але й вдома можна без проблем створювати модний манікюр весни 2024 року з вишеньками. Вам на допомогу прийдуть спеціальні наліпки, які можна сьогодні придбати буквально в будь-якому маркетплейсі.

Також сміливо додавайте весняному манікюру форми та текстури. Як це зробити? З таким дизайном все дуже просто. Додайте на самі ягідки червоні стрази, а потім намалюйте акуратну зелену ніжку. Не забудьте, щоб ваше творіння трималося якнайдовше, його краще зафіксувати топовим покриттям.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *