Топ-5 літніх стрижок для жінок за 50: повністю оновлюють образ і роблять волосся об’ємним

Кожна жінка з віком має одну й ту саму проблему – волосся стає ламким і тонким, втрачає свій блиск та об’єм. Перукарі рекомендують усім жінкам за 50 вибирати багатошарові текстуровані стрижки, які вирішують ці проблеми, а також омолоджують, маскуючи вікові зміни на шкірі обличчя. Якщо правильно підібрати зачіску, це допоможе повністю оновити образ, зробити волосся візуально густішим та об’ємнішим, а також скоригувати овал обличчя, якщо є така потреба. Розповідаємо, які п’ять зачісок найпопулярніші цього літнього сезону для жінок за 50.

Каскадна стрижка на волосся середньої довжини

Така зачіска додасть образу легкості та неймовірної жіночності. А локони у градуйованій стрижці матимуть значно густіший і здоровіший вигляд. До того ж текстуровані пасма лягають у правильну об’ємну структуру, тому стрижка абсолютне не потребує укладання. З такою зачіскою кожна жінка одразу позбудеться зайвих десяти років, матиме молодий і привабливий вигляд.

Текстурований боб

Це топова омолоджувальна стрижка, тому всі жінки світу обирають саме її, щоб скинути зайві роки та додати образу грайливості. Завдяки текстурованим пасмам стрижка триматиме форму та об’єм до восьми місяців, тому не треба буде кожного місяця відвідувати майстра.

Піксі

Така стрижка закриває одразу декілька потреб кожної жінки за 50. Зачіска омолоджує, робить волосся густішим, об’ємнішим та здоровішим на вигляд. Завдяки градуйованому косому чубчикові стрижка увиразнює вилиці та прибирає непотрібний об’єм у нижній частині обличчя.

Каскадна стрижка з градуйованим чубчиком

Чубчик може акцентувати будь-яку омолоджувальну каскадну стрижку, зробить загальний образ молодим та ефектним. Завдяки йому можна приховати вікові зміни на лобі та в зоні очей, зробити обличчя більш витягнутим, а вилиці – виразнішими. До того ж така зачіска чудово тримає форму та не потребує укладання.

Італійський боб

Така стрижка завдяки градуйованим пасмам створює неймовірну легкість і грайливість. Тому кожна жінка, яка вибере для себе цю стрижку, почуватиметься молодою та привабливою, скільки б років їй не було. Стрижка тримає форму й об’єм більш ніж пів року, гарно відростає, абсолютно не потребує укладання. Достатньо легенько збити локони руками – і ваш неперевершений образ готовий.

Читайте також:

7 фраз, які видають по-справжньому закоханого чоловіка

Завжди домагаються свого: названо імена найуспішніших жінок, які здатні на все

Названо топові стрижки на літо 2024: омолоджують і роблять образ приголомшливим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *