Ситуація на сході: окупанти просунулися та атакують – DeepState

Окупаційні війська Росії просунулися на декількох ділянках східного фронту. Ситуація там вкрай напружена.

Про це розповів співзасновник DeepState Роман Погорілий в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“Якщо говорити про останні оновлення DeepState, то ворог просунувся в Старомайорському та Красногорівці. Загалом зараз дуже динамічна ситуація в багатьох районах – це район Мар'їнки, та сама Красногорівка, Авдіївка, де дуже часто відбуваються зміни, Архангельське Вже за Очеретиним росіяни підбираються до Новоолександрівки. Соловйове, з якого вони пруть, як таргани. Там дуже багато ударів від наших Сил оборони по техніці й піхоті. Росіяни намагаються просунутися в бік Сокола, використовуючи будь-яку можливість для просування, вишукуючи місця для прориву”, – розповів він.

Погорілий додав, що район Часового Яру теж перебуває під постійною напруженістю, тому що ворог шукає слабкі місця в обороні ЗСУ. Район насичений ворожою піхотою, яка підбирається до каналу.

“Є напруженість у районі Куп'янська – це Кислівка, Котлярівка, де ворог теж мав просування. Зараз вони продовжують свої атаки. Раніше ми зазначали, що там відбувалося скупчення противника, зокрема в районі Новоселівки. Тобто дуже багато гарячих точок. Урожайне, Старомайорське – ситуація погіршується. Ворог сконцентрував там свої сили. Наші бійці намагаються брати там ініціативу, щоб відвоювати втрачені позиції. Тобто ситуація в багатьох місцях дуже складна”, – резюмував Роман Погорілий.

Нагадаємо, військовий оглядач розповів про ситуацію на Куп'янському та Лиманському напрямках.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *