“Нічна” вівсянка: як приготувати дуже швидкий сніданок

Якщо у вас немає часу на приготування корисної вівсянки вранці, варто спробувати приготувати її напередодні ввечері. Все, що потрібно – залити крупу кефіром або йогуртом. І на сніданок на вас чекатиме смачна страва.

Як готувати “нічну” вівсянку

Інгредієнти:

  • 70 г вівсяних пластівців
  • 100 мл кефіру або йогурту
  • 1 банан
  • 5 шт. кураги
  • волоські чи інші горіхи за смаком
  • мед за смаком і бажанням

Як приготувати вівсянку на ніч:

  1. Спочатку потрібно підготувати всі інгредієнти: почистити банан і нарізати невеликими шматочками, горіхи подрібнити, курагу промити та просушити паперовим рушником, далі розрізати на половинки.
  2. Тепер необхідно взяти невелику скляну банку чи склянку і пересипати до неї вівсяні пластівці. Залити кашу кефіром (йогуртом).
  3. Викласти зверху курагу, шматочки банана, горіхи. Накрити кришкою і залишити в холодильнику на ніч.
  4. Вранці треба лише дістати банку, додати мед за бажанням – і можна насолоджуватися корисним сніданком.

Звісно, ви можете підлаштуватися під власні уподобання. Наприклад, замінити курагу та банан будь-якими фруктами або ягодами на ваш смак, додати не волоські горіхи, а мигдаль або фундук, підсолодити сніданок не медом, а джемом або варенням.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *