Тяжкохвора Селін Діон показала рідкісне фото з 13-річними синами й здивувала їхнім дорослим виглядом

Канадійська співачка Селін Діон, яка страждає від невиліковної тяжкої хвороби, показалася одразу з трьома своїми синами.

Зокрема, у своєму фотоблогу Селін показала, як проводить час з 13-річними близнюками Едді та Нельсоном і старшим 23-річним сином Рене-Шарлем. Разом родина приїхала на концерт The Rolling Stones до Лас-Вегасу. А на зображенні вони постають за лаштунками з фронтменом гурту Міком Джаггером. Так, 56-річна Діон позує на підборах у червоній сукні.

“Минулої суботи у мене з'явилася можливість потрапити на концерт The Rolling Stones під час їхнього туру у Лас-Вегасі. Яке неймовірне шоу! Особлива подяка Міку Джаггеру за теплу зустріч з моєю родиною. Ви нас приголомшили”, – звернулася до зірки співачка.

До слова, у коментарях шанувальники були здивовані, як швидко підросли 13-річні близнюки та залишили у коментарях чимало компліментів Селін, яка бореться з невиліковною недугою:

  • Це її близнюки? Вони вже такі дорослі!
  • Так добре бачити тебе щасливою і здоровою. Люблю дуже сильно
  • Селін, ви маєте неймовірний вигляд! Продовжуйте боротьбу! 
  • Така рада бачити Селін щасливою! Юні близнюки дуже гарні, вони так швидко виросли. Селін, ти маєш чудовий вигляд

Зазначимо, наприкінці 2022 року в Селін Діон виявили невиліковний синдром м'язової скутості, коли у м'язах виникають мимовільні спазми. Співачка виховує синів одна, адже її чоловік помер вісім років тому від раку.

Нагадаємо, нещодавно співачка Наталія Могилевська показала рідкісне фото з 4-річною донечкою у вишиванці та замилувала їхніми обіймами.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *