На відомо українського блогера напали просто в центрі Львова: йому довелося викликати швидку

Відомий український блогер Ніколас Карма, який прославився завдяки своїм відео в TikTok, повідомив, що на нього напали просто в самому центрі Львова.

Неприємний інцидент стався, коли тіктокер знімав свої відео. Тим часом двоє молодиків почали агресивно поводитися та викрикували йому неприємні речі: “Мені не подобаються твої тіктоки, я вважаю, ти гейської натури. Мені не подобаються п*дари”.

Ніколас Карма не став терпіти образи у свій бік. Блогер підійшов до молодиків, аби пояснити їм, що така поведінка не є нормальною. Врешті, все закінчилося тим, що один із них напав на Ніколоса та розпорошив йому в обличчя перцевий балончик.

“Я, як зазвичай, знімав відео, коли проходив, почув від цих хлопців собі навздогін неприємні вигуки. Це було дуже агресивно, ненормативна лексика, поруч було дуже багато людей, діти. Я повернувся, щоб пояснити, що, попри те, що я їм можу не подобатися, так негарно висловлюватися, а далі ви все бачили”, – поділився блогер.

Ніколасу Кармі довелося викликати швидку. Тіктокер поділився, що медики надали йому першу медичну допомогу, нині він почувається добре. Також блогер вже написав заяву до поліції, а правоохоронці ідентифікували особи нападників.

“На жаль, без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину”, – зазначив блогер.

До речі, Ніколас Карма також зазначив, що під час нападу йому на допомогу прийшли перехожі, які стримували молодиків та захищали його. Тіктокер подякував їм за небайдужість.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *