Плям від води й вапняного нальоту більше не буде: чим натерти крани, щоб сяяли чистотою

Розповідаємо, як за допомогою простого лайфгаку надовго позбутися проблеми з плямами та нальотом на кранах у ванній кімнаті.

Чим натерти крани, щоб запобігти появі вапняного нальоту та плям від води

Блогерка Анна має більше мільйона підписників у мережі TikTok, де постійно ділиться різноманітними порадами, які полегшують прибирання. Нещодавно дівчина виклала відео, в якому показала кілька простих способів очищення сантехніки у ванній кімнаті.

Один з таких здатен запобігати появі плям від води й вапняного нальоту на кранах. Блогерка повідомляє, що для цього треба лише натерти кран воском зі свічки, тоді вода не залишатиме слідів та відкладень із солей, а просто стікатиме з нього.

Дівчина рекомендує брати будь-який віск, що залишився від свічки, хоча найкращим вважає соєвий, і натерти ним крани, які є в оселі. Потім треба відполірувати поверхню будь-якою тканиною. Тоді не буде потреби кожного разу витирати сліди від води, а крани залишатимуться блискучими впродовж тривалого часу.

Ще Анна радить на дзеркало у ванній кімнаті наносити піну для гоління. Таким способом можна запобігти його запотіванню і не доведеться витирати з нього конденсат. Блогерка також запропонувала ідею, щоб надовго освіжити ванну кімнату. Для цього треба взяти кілька ватних дисків, капнути на них ефірну олію з улюбленим ароматом і розкласти по кімнаті.

Ідеї дівчини стосовно полегшення прибирання ванної кімнати отримали багато схвальних відгуків. Особливо підписникам сподобалася та, яка допомагає захистити крани від слідів води й вапняного нальоту.

Читайте також:

Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках: пам’ятка для українців

Українцям розповіли, скільки грамів порошку сипати на одне прання: більше не потрібно

Що треба викинути з дому, щоб позбутися бідності й негараздів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *