Цю частину курки взагалі краще не вживати: хоча вона й смакує, але отруйна

Наприклад, кажуть спеціалісти, від вживання курячої шкірки краще відмовитися, адже вона містить майже один лише жир.

В народі вже давно існує один міт, що в шкірці багато колагенових волокон.  Особливо, якщо мова йде про шкірку з грудинки, стегон і гомілок. Але це зовсім не так. Ця частина курки не наситить ваш організм, але може з легкістю нашкодити фігурі. А ще на ній присутні бактерії.

До переліку заборонених частин курки увійшли і курячі легені. Виявляється, навіть якщо належним чином обробити їх високою температурою, в них залишиться ще багато паразитів.

Якщо людина вживатиме курячі легені, то вона ризикує заразитися вкрай небезпечними для себе інфекційними захворюваннями.

Отруйними вважаються хвостова частина та куряча гузка. А ще небезпечно, кажуть кухарі, їсти курячі голови. В цих частинах курки накопичується велика кількість шкідливих речовин. На щастя, серед українців легені та голови не надто популярні. Але, якщо ви полюбляєте куряче м'ясо, слід уважніше придивитися до свого раціону.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *