“Манчестер Сіті” хет-триком Голанда розбив новачка АПЛ, “Евертон” з Миколенком розгромно програв

У матчах 2-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону-2024/25 “Манчестер Сіті” вдома розбив “Іпсвіч” (4:1), а “Евертон” українського захисника Віталія Миколенка на виїді зазнав розгромної поразки від “Тоттенгема” (4:0).

Новачок елітного дивізіону відкрив рахунок у поєдинку проти чинного чемпіона на 7-й хвилині – відзначився Семмі Смодіч.

Однак потім підопічні Хосепа Гвардіоли забили тричі упродовж чотирьох хвилин: на 12-й хвилині Ерлінг Голанд реалізував пенальті, на 14-й хвилині Кевін Де Брейне завдав точного удару після передачі Савіньйо, а на 16-й хвилині Голанд оформив дубль, скориставшись асистом від Де Брейне.

Наприкінці матчу “городяни” вчетверте вразили ворота “трактористів” – на 88-й хвилині свій третій гол забив Голанд, таким чином завершивши поєдинок з хет-триком.

Додамо, що в середині другого тайму на поле вийшов Ілкай Гюндоган, який повернувся до “Манчестер Сіті” після того, як рік грав за “Барселону”.

Для “Манчестер Сіті” це друга поспіль перемога на старті АПЛ. Команда Гвардіоли з 6 очками очолює турнірну таблицю. “Іпсвіч” зазнав другої поразки в сезоні та без залікових балів посідає передостанню сходинку.

У паралельному матчі “Тоттенгем” відправив чотири м'ячі без відповіді у ворота “Евертона”. На 14-й хвилині рахунок у грі відкрив Ів Біссума, а на 25-й хвилині забив Сон Хин Мін.

Після перерви “шпори” довели справу до розгрому. На 71-й хвилині відзначився Крістіан Ромеро, а на 77-й хвилині дубль оформив Сон Хин Мін.

Зазначимо, що Миколенко вийшов у стартовому складі “Евертона” та відіграв повний матч.

Для “Евертона” це друга поспіль поразка на старті сезону АПЛ, у першому турі “іриски” поступилися “Брайтону” (0:3). Команда Миколенка замикає турнірну таблицю з нулем у графі очок.

“Тоттенгем” здобув першому перемогу в новому розіграші чемпіонату Англії. “Шпори” з 4 очками піднялися на третю позицію.

Читайте також:

“Олександрія” здійснила фантастичний камбек і завдала “Шахтарю” другої поразки в сезоні УПЛ (відео)

Світоліна, Беленюк, Білодід та інші спортсмени привітали з Днем Незалежності України

Ла Ліга: розклад і результати матчів 2-го туру чемпіонату Іспанії з футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *