Даша Кацуріна показала, як з коханим Дантесом вони відвели її доньку й сина до школи та садка

Українська бізнесвумен і блогерка Даша Кацуріна разом з обранцем, співаком Володимиром Дантесом, відвела своїх дітей від попереднього шлюбу з бізнесменом Мішею Кацуріним на перший дзвоник.

Так, цьогоріч трирічний син Даші Іван пішов до садочка, а донька Саша перейшла у другий клас приватної школи.

В Instagram блогерка показала декілька фото з дітьми, на одному з яких видніється і Дантес. Вочевидь, співак вирішив підтримати малюків коханої перед новим навчальним роком.

Як виявилося, ексчоловік Даші, ресторатор Міша Кацурін, також бачився зі своїми дітьми в День знань і привітав їх подарунками. Принаймні про це свідчать світлини у його фотоблогу. Також Міша не приховував, що його аж надто переповнюють емоції від усвідомлення, що син і донька дуже швидко дорослішають.

“Мої діти, поки що біленькі котики, пішли в садочок і школу. А потім, напевно, і вони також полетять по світу, а мені треба буде якимось чином це прийняти, не чинити їм спротив своїми “я бачив життя, я знаю, як треба”, а просто любити, підтримувати, не тиснути і таке інше. А поки Саша іде в третій клас, Ваня в прескул, а я жадібно намагаюся закарбувати кожен етап формування їхніх дивовижних особистостей. Ох, бляха, розчулився”, – замилував Кацурін.

Нагадаємо, нещодавно ведуча Лілія Ребрик з чоловіком відвела свою 6-річну доньку Поліну в перший клас і похизувалася її важливою місією на першому дзвонику.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *