Камалія приголомшила, який вигляд мав її ексчоловік Мохаммад Захур в молодості з довгим волоссям

Українська співачка Камалія приголомшила, який вигляд її колишній чоловік, пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур, мав у молодості, та поділилася важливим повідомленням від нього.

Артистка зазначила, що цьогоріч 1 вересня для її екса — особлива дата. Рівно 50 років тому Мохаммад Захур вперше приїхав до України, аби навчатися металургії. Тож зірка поділилася архівними фото свого колишнього і показала, який вигляд він мав у 19 років з довгим волоссям. Також Камалія поділилася важливим повідомленням від колишнього.

“1 вересня для мене — особливий день, адже рівно 50 років тому я вперше ступив на українську землю. 1974 року, як лише 19-річний студент з Пакистану, я приїхав сюди за стипендією для вивчення металургії. Відтоді Україна стала невід’ємною частиною мого життя і моєї долі”, — йдеться в повідомленні ексчоловіка співачки.

Загалом, за 50 років Мохаммад Захур встиг чимало чого зробити в Україні. Чоловік побудував власний бізнес, долучався до соціальних ініціатив, зокрема, створив благодійний фонд, що спеціалізується на допомозі дітям. Окрім того, колишній обранець Камалії брав участь в розвитку культури – заснував українську музичну премію YUNA.

“Україна подарувала мені не лише можливість реалізувати свої мрії, але й любов, віру та надію. За ці роки я став не просто стороннім спостерігачем, але справжнім другом України, завжди готовим підтримати її в найскладніші часи. Сьогодні я хочу висловити свою найглибшу вдячність Україні та її народу за все, що вона мені дала. Ця країна назавжди залишиться в моєму серці, і я буду продовжувати робити все можливе, щоб підтримати її в цей важкий час”, — додав Мохаммад Захур.

Нагадаємо, нещодавно Камалія розкрила причину розлучення з чоловіком. Виявилося, що до цього причетна його донька від першої дружини-росіянки Тетяна.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *