Моніка Беллуччі вперше прокоментувала роман з 66-річним Бертоном і зізналась, чим він її підкорив

Італійська акторка Моніка Беллуччі вперше прокоментувала роман з американським режисером Тімом Бертоном та зізналася, чим він підкорив її серце.

Артистка перебуває у стосунках з обранцем уже півтора року. Хоча Беллуччі й не приховує роман із 66-річним Бертоном, однак неохоче його коментує. Але французькому виданню Madame Figaro знаменитість привідкрила завісу особистого життя. Зокрема, артистка зізналася, чим саме її підкорив режисер.

Моніка Беллуччі каже, що їй неабияк подобається їхній з Тімом Бертоном тандем. За словами акторки, ці стосунки надихають і її, і режисера ще більше творити. Саме цим знаменитість і підкорив екстравагантний Бертон.

“Я не люблю говорити про своє особисте життя, тому що воно для мене надто важливе. Але я можу сказати, що наші стосунки, безперечно, створюють певну форму співучасті, яка дає життя творчості”, – прокоментувала акторка.

Зазначимо, що вперше про роман Тіма Бертона та Моніки Беллуччі заговорили торік у лютому, а вже в червні артистка підтвердила ці чутки. Пара не приховує, що неабияк захоплена одне одним, і залюбки з'являється на публіці разом.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Наталка Карпа здивувала своїм неочікуваним романом. Артистка зізналася, що свого часу перебувала в стосунках із кримінальним авторитетом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *