Чоловік став головним інженером державної залізниці, маючи тільки середню освіту: як його покарали

Чоловіка, який обіймав посаду головного інженера державної залізничної компанії в Південно-Африканській Республіці, засудили до 15 років в'язниці за фальсифікацію свого резюме.

Про це повідомляє ВВС. 

Даніель Мтімкхулу працював головним інженером протягом 5 років і отримував річну зарплату приблизно 156 000 доларів США. 

У своєму резюме 49-річний чоловік вказав, що він має кілька кваліфікацій інженера-механіка, включаючи ступінь Університету Вітватерсранда в ПАР, а також ступінь доктора філософії в німецькому університеті. Однак суд у Йоганнесбурзі визнав, що він мав лише повну середню освіту. 

Він почав працювати в Prasa 15 років тому, піднявшись службовою службою до головного інженера завдяки своїй фіктивній кваліфікації. 

Згідно з доказами, представленими в суді, чоловік також підробив лист із пропозицією про роботу від німецької компанії, що змусило державну компанію збільшити його зарплату. 

“Суд взяв до уваги серйозність і поширеність шахрайства, значні фінансові втрати та зраду довіри свого роботодавця”, – прокоментував вирокречник Національної прокуратури ПАР Фінді Мьонондване. 

Як повідомляє BBC, Мтімкхулу планує подати апеляцію.

Нагадаємо, у Греції затримали 44-річну жінку, яка двічі влаштовувала лісові пожежі, щоб поспостерігати за роботою рятувальників та пофліртувати з ними. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *