Klavdia Petrivna показала себе без гриму на відео з коледжу, де були написані її перші хіти

Загадкова співачка Klavdia Petrivna, справжнє ім'я якої Соломія Опришко, розкриває все більше подробиць про своє життя до початку стрімкої кар'єри.

Так, артистка спільно з музикантом Osty випустила кліп на пісню “Не лякай“. І вже у перші секунди Klavdia Petrivna на відео показує, який вигляд мала до популярності, коли ще навчалася у музичному коледжі й співала перші написані пісні у дуеті зі співаком. До речі, саме Osty був ще з початку перших музичних кроків майбутньої зірки й навіть свого часу допоміг їй стати популярнішою.

До слова, це те саме відеоповідомлення з Telegram, яке розлетілося Мережею, коли Klavdia Petrivna ще не розкривала обличчя й юзери відшуковували архіви. А вже наприкінці у кліпі двоє артистів з аудиторії навчального закладу переміщаються на сцену Палацу спорту в Києві, де виступають перед близько 10 тис. аудиторією. Тим самим вони довели, що наполеглива праця й сміливість призводить до блискучого успіху.

“Пам'ятаєте, все почалось з кружечка в Telegram?”, – написали Klavdia Petrivna та Osty.

Нагадаємо, нещодавно Klavdia Petrivna відгриміла два масштабних концерти у Києві. Після зібраної великої кількості глядачів у столичному Палаці спорту на 19-річну виконавицю неочікувано посипалося чимало хейту. Раніше редакція ТСН.ua розповідала, через що розкритикували артистку та хто з відомих зірок став на її захист.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *