Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці 2024 року: картинки українською, проза та вірші

Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці своїми словами та у віршах

Вітаю з Різдвом Пречистої Діви Марії! Нехай Богородиця береже ваш будинок і вашу сім'ю від біди та лиха, рятує під своїм покровом і наповнює ваші серця чистою вірою. Миру вам, добра і душевної благодаті! Душевного і фізичного здоров'я, життєвої активності, менше прикрощів і труднощів в сучасному світі, більше сил рухатися далі, достатку, щоб задовольняти всі потреби.

***

Різдво Марії — свято незвичайне —
це день найсвітлішої святої!
Хай благодаттю вона осяє,
Хай не обійде тебе стороною.

***

Поспішаю тебе привітати з Різдвом Богородиці та побажати добра, любові, удачі та безмежного щастя! Нехай це світле свято принесе багато позитивних емоцій і щирих посмішок! Бажаю тобі жити в гармонії з собою і насолоджуватися життям! Нехай у серце увійде любов, нехай душа буде сповнена пречистої вірою. Бажаю сім'ям здоров'я і спокою, живіть дружно і ніколи не втрачайте надії. Нехай заступниця Свята Богородиця, врятує вас від різних бід, поганих думок і невірних вчинків.

***

Благословляють небеса
Господь дарує чудеса!
Добра новина в усі краї розлетілася –
То Пречиста Діва народилася!
Я бажаю серденько відкрити,
радість і добро впустити,
Хай чудеса до вас прийдуть,
Хай удачу принесуть!

***

Вітаю зі святом Різдва Пресвятої Богородиці та від душі бажаю миру, щастя, здоров'я, радості, добра і відради. Нехай у твоєму житті трапляються справжні чудеса, нехай ні дня не проходить без надії, любові та славної справи. Нехай чистими та непорочними будуть думки твоєї душі, нехай добрими та благородними будуть твої вчинки, нехай світлим і щасливим буде твій шлях, нехай великий і найщирішої буде любов твого серця.

***

У день Різдва Богородиці
Чудо станеться нехай.
Серце щастям наповниться,
Буде в душі Вашій рай.
Хай ні хвороби, ні прикрості
Вас ніколи не знайдуть.
Будуть хорошими новини,
Радість лише роки несуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *