Конотоп залишився без світла, зв’язку та води: в Сумській ОВА повідомили про ситуацію в місті після атаки

Начальник Сумської ОВА Володимир Артюх повідомив про наслідки ракетних ударів по інфраструктурі Конотопа. Росіяни вночі атакували енергетичну інфраструктуру міста, внаслідок чого Конотоп залишився без світла, зв’язку та води, тому міські служби задіяли резервні засоби живлення.

Про це повідомили в Сумській ОВА.

“Станом на зараз ситуація в місті стабілізувалася. Я перебуваю поблизу одного з будинків, який постраждав через ворожу атаку. Таких обстрілів Конотоп не переживав від початку широкомасштабної війни. Ворог хотів посіяти паніку в місті та деморалізувати людей. Саме для цього він спланував завдати ударів по енергетичних об’єктах, занурити місто в темряву. Але важливо, що громада була готова і мала відповідний матеріальний резерв. Застосовуючи альтернативні джерела живлення, у місті поступово вдалось відновити електропостачання”, – наголосив Володимир Артюх.

Нагадаємо, Росія атакувала Конотоп у Сумській області 12 вересня. Кількість постраждалих внаслідок удару росіян по Конотопу на Сумщині зросла до 14. Серед поранених – неповнолітня дитина.

Внаслідок удару росіян по Конотопу на Сумщині місто залишилося без світла, зв’язку та води, тому міські служби задіяли резервні засоби живлення. Місцевий бюджет не має грошей, щоб відновити водопостачання та елетроенергію в постраждалих будинках.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *