Терти не доведеться: простий спосіб приготування дерунів, який вас точно здивує
Ці деруни запікаються в духовці і виходять надзвичайно хрумкими. Головне, що вам знадобиться, докласти набагато менше зусиль для їхнього приготування.
Процес приготування:
- Картоплю потрібно попередньо відварити і потовкти овоч, щоб вийшло пюре. Додайте вершків чи сметани, яйця та дріжджі, перемішайте.
- Всипте до суміші просіяне борошно і будь-які спеції за смаком. Ретельно розмішайте і сформуйте з отриманого тіста оладки.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. На деко з пергаментом викладіть деруни і поставте запікатися на 30 хвилин.
Перед подаванням на стіл ви можете, за бажанням, посипати деруни порізаною зеленою цибулею. Смачного!