Дружина Кота приголомшила змінами фігури за три місяці після пологів: “Жіноча терапія”

Дружина українського хореографа Євгена Кота – гімнастка Наталія Татарінцева – похизувалася своєю фігурою після народження первістка.

Наталя стала мамою три місяці тому. Проте гімнастка шляхом здорового харчування та постійних тренувань швидко повернулася у форму, яка була до пологів. Зокрема, свою гнучкість і підтягнутий прес дружина Кота продемонструвала у новій фотосесії. На сміливих кадрах Наталія змінює образи від спокусливої білизни до елегантних луків у вечірній сукні.

“Моя “жіноча терапія” після того, як три місяці тому я стала мамою”,- написала Татарінцева у фотоблогу.

Дружина знаменитості також поділилася, якою вона уявляє “ідеальну” жінку. На думку Наталії, в першу чергу цей стан про баланс і гнучкість у поєднанні з чуттєвістю.

“Ідеальна жінка – це про баланс… Бути чуйною, але не вразливою; гнучкою, але не слабкою; вміти швидко адаптуватися до змін, зберігаючи своє тепло, чутливість та жіночність. Така жінка вміє керувати своїм тілом і це не просто навичка – це усвідомлення власної сили, можливостей і внутрішньої стійкості”, – зазначила Татарінцева.

Нагадаємо, нещодавно Євген Кот з дружиною попозували з крихітною донечкою Лелею та розповіли про свято 3-місячної дівчинки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *