Нова варіація легендарного салату “Шуба”: замініть всього лише один інгредієнт, щоб покращити смак
В цьому новому рецепті “Шуби” кулінари радять замінити оселедець на куряче філе. Такий салат також стане чудовою стравою, яку можна подати на святковий стіл.
Процес приготування:
- Відварити яйця, буряки, моркву, картоплю і куряче філе. Дати охолонути.
- Огірки і курку нарізати невеликими кубиками, чорнослив — соломкою. На великій терці натерти буряк, картоплю, моркву, яйця і твердий сир. Посолити.
- Викладати на тарілку шарами: картопля, курка, морква, огірки, яйця, чорнослив, сир і буряк. Кожен шар змастити майонезом, видавлюючи його “сіточкою” (окрім шару з огірками, чорносливом).
- Зверху можна прикрасити за бажанням.
Щоб салат вийшов максимально соковитим, перед подаванням на стіл його потрібно поставити в холодильник хоча б на дві години. Смачного!