Саша Бо у спідньому похизувалася новим тату на всю спину, яке набивала понад 16 годин

Українська блогерка-мільйонниця Саша Бо похизувалася справжнім витвором мистецтва на тілі.

Так, 29-річна багатодітна мама вдалася до кардинальних змін і наважилася зробити татуювання. Саша провела у тату-салоні понад 16 годин і за декілька сеансів набила кольорове тату на всю спину. Блогерка обрала доволі символічне чимале зображення фенікса, який летить.

Про кардинальні зміни на тілі Саша Бо сповістила фанів, опублікувавши відповідне фото у ліжку. На зображенні зірка Мережі позує у спідній білизні, сидячи спиною до камери.

Знаменитість не стала підписувати знімок й прокоментувала його смайликами птаха і вогню. А ось її підписники були в захваті від побаченого, тому залишили чимало вподобайок і коментарів під дописом.

  • Фантастична. Глибинна трансформація і, здається, я чудово розумію про що вона. Собі теж давно хочу зробити фенікса, дуже відгукується
  • Ну це нереально гарно. Я не люблю великі тату, але це прекрасно
  • Тепер ваша спинка ніби картина з музею, яку хочеться розглядати
  • Дуже гарно і вишукано. Також захотіла собі тату фенікса

Нагадаємо, нещодавно кардинальними змінами у своїй зовнішності ділилася дружина танцівника Євгена Кота. Гімнастка Наталія Татарінцева приголомшила своєю фігурою на третій місяць після пологів і показала фото зі спокусливої фотосесії.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *