Що носити на роботу цієї осені: 5 стильних образів для бездоганного вигляду

Модні експерти рекомендують усім жінкам, які працюють в офісі, вибирати для свого гардеробу базові речі. Вони легко комбінуються між собою, будуть завжди доречними й модними. З таким одягом доволі просто створити стильні капсули на кожен день. Стилісти також радять враховувати, що осінній одяг має бути не лише модним, а ще й комфортним та функціональним. Отже, розповідаємо, які п'ять образів для робочих буднів найактуальніші цієї осені.

Оверсайз костюм і лофери чи ботильйони

Щоб мати стильний діловий вигляд, виберіть сірий, бежевий або шоколадний костюм у стилі оверсайз. Його можна поєднувати з довгим пальтом та стильними лоферами чи ботильйонами. Капсулу можна акцентувати шкіряними рукавичками та маленькою сумочкою, щоб образ був елегантним і розкішним водночас.

Класичні штани і тренч

В гардеробі кожної пані цієї осені та взимку мають бути класичні штани з високим посадженням. Вони ідеально підкреслюватимуть плавність ліній вашої фігури, а також приховають кілька зайвих кілограмів за потреби. Штани ідеально поєднуються з будь-яким верхом, а доповнити образ можна тренчем, який ніколи не сходить з модного олімпу. Акцентуйте свій діловий аутфіт шкіряними рукавичками та стильною сумочкою-багетом.

Светр і спідниця

Це найгарячіше поєднання осіннього сезону. Такий одяг не лише стильний, а також теплий і комфортинй. Светр можна залишити на стегнах, заправити край у спідницю або зав’язати поясом на талії. Тут варто приділити особливу увагу тканині. Светри краще обирати вовняні, вони найкраще поєднуватимуться зі спідницями з більш щільних тканин – деніму чи шкіри.

В’язані сукні

В'язані сукні – ідеальний вибір для створення ділового образу. Вони зручні, теплі та елегантні водночас, ідеально підкреслюють фігуру. Їх можна носити не лише на роботу, а й на різноманітні зустрічі, прогулянки чи побачення. Цього осіннього сезону актуальні моделі простого крою та монохромних кольорів, які легко комбінувати з іншими речами.

Багатошаровий образ

Це один з найголовніших трендів осені 2024 року. Імениті дизайнери пропонують створювати образи з кількох речей, комбінуючи різні текстури та матеріали. Багатошаровість дозволяє створити стильний аутфіт, який буде доречним на роботу. Особливо вигідними та стильними будуть комбінації зі шкіряними куртками, жакетами, світшотами, спідницями, штанями і класичними сорочками в чоловічому стилі.

Читайте також:

5 наймодніших стрижок для тонкого ослабленого волосся, які надають екстраординарного об’єму

Приберіть негайно: стилісти назвали відтінки помади, які додають віку абсолютно всім зрілим жінкам

Названо трендові штани сезону осінь-зима 2024/2025: в моді залишається класика

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *