Додайте до панірувальних сухарів один продукт — котлети вийдуть ще смачнішими і з хрумкою скоринкою

Виявляється від панірування залежить не лише зовнішній вигляд страви, але й її смак, текстура, а також наявність хрумкої скоринки. Саме тому дуже важливо використовувати для цього “правильні” продукти.

Зазвичай котлети обвалюють в звичайних панірувальних сухарях, але якщо додати всього лише один інгредієнт, ви зможете значно покращити улюблену страву.

Основною метою під час смаження котлет є поява хрумкої золотистої скоринки. Апетитний вигляд страви — це тільки половина всього процесу. Потрібно, щоб котлети не лише мали ідеальну текстуру, але й гарно смакували.

Саме тому, досвідчені кулінари радять додати до панірувальних сухарів вівсяні пластівці. Продукту потрібно зовсім трохи, щоб у вас вийшла ідеальна скоринка.

Ідеальним варіантом для панірування стане також натертий твердий сир. Але його додають лише в тому разі, якщо ви дійсно любите цей продукт.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *