Щоб не зіпсувати смак легендарного салату: кулінари розповіли, які огірки краще додавати в “Олів’є”
Дехто дуже любить експериментувати, додаючи до класичного рецепту нові інгредієнти, щоб розкрити смак страви. Однак, кажуть досвідчені кулінари, такі експерименти не завжди доречні.
Якщо говорити про традиційний “Олів'є”, то в Мережі сперечаються про те, які огірки краще додавати до салату: свіжі, мариновані чи солені.
Звісно, тут усе залежить від ваших власних побажань і смаку. Однак у класичній страві з іншими інгредієнтами найкраще все ж поєднуються саме солені огірки. Хоча якщо їх немає під рукою, можна віддати перевагу маринованим.
З чим це пов'язано? Спеціалісти стверджують, що саме солені й мариновані огірки найкраще поєднуються зі смаком майонезу.
А ще огірки з банки за своєю пружністю нагадують усі інші компоненти салату, а тому створюють ідеальну структуру. Якщо взяти свіжі, вони будуть значно твердішими.
Читайте також: