Додайте у класичне “Олів’є” один продукт, щоб змінити його смак: кухар з ресторану дав пораду
Основними інгредієнтами в цій страві є відварені картопля й морква, консервований горошок і варена ковбаса. Та кухарі запевняють, що ви можете додавати й інші продукти. Проведіть невеликий експеримент і ви неодмінно порадуєте своїх гостей за святковим столом.
Щоб салат мав менш гіркий присмак, можна замінити мариновані чи солені огірки свіжими. Вони зроблять страву витонченішою, а ще не перебиватимуть смак інших інгредієнтів. Адже всі ми розуміємо, що у солоних огірків дещо специфічний смак.
За словами досвідчених кулінарів, ви можете сміливо замінити горошок кукурудзою. Багатьом у салаті подобається смак консервованого горошку, але знайдуться й такі люди, які не люблять цей продукт. Особливо чудово кукурудза поєднуватиметься зі свіжими огірками, якщо ви наважитеся додати їх до страви. Також вона відтінятиме смак вареної ковбаси та яєць.
Звісно, таке поєднання буде вже менше нагадувати легендарний салат, але в цьому і є вся суть експериментів – створити щось абсолютно нове.
Не забувайте орієнтуватися не лише на самі продукти, але й на їхню якість. Важливо обирати дійсно “м'ясну” ковбасу, а тому вона не може бути дешевою. Також беріть домашні курячі яйця, адже у них білок і жовток мають насиченіші колір і смак.
Читайте також: