Донька важкохворого Брюса Вілліса поділилася рідкісним фото з ним

Старша донька зіркового експодружжя Демі Мур і Брюса Вілліса Румер розчулила фанів архівним фото зі своїм знаменитим батьком.

На сторінці в Instagram Румер Вілліс запостила знімок, на якому зображена ще дуже маленькою, а батько тримає її на руках і усміхається:

“Так сумую за татом зараз”, – підписала зворушливий знімок Румер.

Як відомо, рік тому у Брюса Вілліса діагностували страшну хворобу – лобово-скроневу деменцію, однією з симптомів якої є афазія. Хвороба впливає на здатність нормально розмовляти, читати. А нещодавно близький друг Вілліса зізнався, що він його не впізнав. Так само ділилася й ексдружина Вілліса, акторка Демі Мур, що колишній чоловік не одразу зміг її впізнати. Після розлучення 1998 року Демі Мур та Брюс Вілліс, які мають трьох спільних доньок, залишилася у чудових стосунках. І в такий непростий період для “міцного горішка” Демі намагається проводити якомога більше часу з ним.

Нагадаємо, раніше молодша донька Брюса Вілліса і Демі Мур Таллула показала, який вигляд зараз має її важкохворий батько. Дівчина поділилася щемливою світлиною, на якій постала разом зі своїм легендарним родичем.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *