Отримав поранення з гвинтівки на позашкільному гуртку: на Прикарпатті загинув ліцеїст 

В Івано-Франківській області 22 листопада загинув 14-річний школяр через необережне поводження іншого учня з пневматичною гвинтівкою. Нещасний випадок стався у Пнівському ліцеї під час позашкільного гуртка.

Про це повідомила очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, а також на сторінці Пасічнянської територіальної громади.

“За попередньою інформацією, під час позашкільного заняття учень 9-класу отримав поранення з пневматичної гвинтівки. Від травми підліток помер до приїзду швидкої допомоги”, – повідомила керівниця ОВА.

Тим часом місцева влада уточнила, що під час заняття один з ліцеїстів поранив учня 9 класу 2009 року народження. Хлопець помер на місці події. У Пасічнянській громаді оголосили триденну жалобу.

Крім того, Онищук наголосила, що профільному департаментові доручено провести службове розслідування у закладі освіти, де сталась трагедія.

Як повідомлялося, на Львівщині вчитель історії на уроці кидався на дітей. На відео, що потрапило до Мережі, видно, як педагог кричав і хапав дітей за обличчя.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *