Як доглядати за волоссям у зрілому віці: популярний метод двох шампунів

Після п’ятдесяти років волосся слабшає, тьмяніє і починає випадати. Щоб уникнути цих проблем, експерти і лікарі-трихологи радять користуватися двома шампунями. Розповідаємо, як правильно доглядати за волоссям у зрілому віці, щоб уникнути його втрати.

Як доглядати за волоссям у зрілому віці

З віком організм людини зазнає значних змін. Уповільнюються деякі процеси, що позначається на зовнішності. Гормональні зміни та перебудова організму впливають на стан шкіри, нігтів та волосся. У випадку з локонами це може проявлятися раптово, через що волосся слабшає і починається його випадіння.

Лікарі зазначають, що проблеми з волоссям у зрілому віці відбуваються через зниження живлення волосяних цибулин. Тому в цей період волосся потребує інтенсивного зволоження, оскільки з’являється сухість.

Які шампуні варто використовувати жінкам для миття голови у зрілому віці

Щоб уникнути вікового випадіння волосся, варто використовувати два шампуні: зволожувальний і з протеїном. Протеїновий шампунь допоможе утримати вологу у волоссі, запобігатиме появи пористості, що пов’язана із втратою білку у волосяних фолікулах.

До шампунів, що містять протеїн, належать засоби для волосся, які містять кератин, колаген та еластин. Досить часто такі шампуні містять у своєму складі екстракт солодки, пшеничний білок та молочні протеїни. Ще протеїнові шампуні називають білковими та ущільнювальними, тому їх можна шукати за такими назвами.

Читайте також:

Як позбутися сивини без фарбування: копійчаний засіб для усунення проблеми

Модні стрижки на коротке волосся для жінок за 60: омолоджують і тримають форму без укладання

Секрет краси корейських жінок: як мати молодий вигляд у зрілому віці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *