На окупованих територіях Донеччини росіяни деморалізовані – ЦНС

У російських військових, які базуються на окупованих територіях Донецької області, спостерігається зниження морально-психологічного стану.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Деталі

Як зазначають у підпіллі, за минулий місяць серед представників російських окупаційних військ значно знизився рівень виконавчої дисципліни. Причиною цьому стали катастрофічні втрати особового складу противника. Найбільш критична ситуація, як відомо, на Бахмутському й Авдіївському напрямках.

“Відтак представники окупаційної “комендатури” РФ, затримали понад однієї тисячі представників РОВ, які скоїли кримінальні та адміністративні правопорушення. Зокрема такі як: самовільне залишення місця служби, розпивання алкогольних напоїв та вживання наркотичних речовин”, –повідомляють у Центрі.

Також застерігають, що такий стан справ загрожує, зокрема, цивільному населенню окупованих регіонів. До прикладу, це стосується водіння військових автомобілів у нетверезому стані.

Нагадаємо, з восьми населених пунктів Донецької області примусово евакуюють дітей до початку холодів. Їх вивезуть у супроводі одного з батьків або законного представника.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *