Одразу мінус 10 кілограмів: п’ять стильних речей, які допоможуть приховати живіт

Будь-які недоліки фігури можна легко замаскувати одягом, якщо знати, як це правильно зробити. І живіт також реально приховати, якщо вдягнути відповідну річ. Розповідаємо, як за допомогою цих п’яти речей замаскувати живіт та інші недоліки своєї фігури і підкреслити свою природну красу.

Сукня

Напевно, кожна жінка любить цей одяг, незважаючи на свої форми й вік. Втім, не кожній відомо, як приховати недоліки своєї фігури за допомогою цього одягу. Можна вибирати сукню вільного крою із цупкого матеріалу нижче коліна. Така річ триматиме пишну фігуру за рахунок тканини, і живота не буде видно. Ще можна скористатися баскою – це пояс, який одягається поверх сукні, він також добре тримає форми, підкреслюючи сексуальні вигини фігури.

Джинси з високим посадженням

Завдяки високому посадженню живіт у таких джинсах не видно. Тим паче, що наразі такі штани – на піку модних трендів, тому ваш образ буде стильним та елегантним водночас. Доповнити джинси з високим посадженням можна светром, піджаком чи сорочкою. Головне, щоб ці речі були прямого або вільного крою. Тоді ваш образ буде органічним і приголомшливим.

Однотонний одяг

Якщо ви – власниця пишної фігури, тоді вам варто відмовитися від візерунків і принтів. Треба надавати перевагу монохромним кольорам в одязі, завдяки чому ваш образ виглядатиме стильно й вишукано. Можна вибирати будь-які кольори, головне, щоб одяг був монохромний. Надавайте перевагу глибоким відтінкам природних кольорів.

Довгі светри

Якщо ви маєте кілька зайвих кілограмів, такий одяг стане для вас стильним і водночас теплим порятунком. Подовжені светри вільного крою або сукні-светри витягують образ, роблять його стрункішим та елегантним. Тим паче, що така річ не потребує доповнення, оскільки светр прекрасно зіграє самостійно. Доповнити його варто грубими черевиками або високими чоботами.

Піджак вільного крою

Якщо ви не знаєте, як замаскувати недоліки своєї фігури, тоді придбайте вільний піджак, який стане вашою улюбленою річчю. Оскільки такий одяг вкрай універсальний, його можна одягати з брюками, джинсами чи сукнями. Такий аутфіт буде ідеальним як для ділових буднів, так і на святкові події.

Читайте також:

Цей одяг старить жінок 40+: п'ять зимових речей, яких варто позбутися і чим їх замінити

5 моделей верхнього одягу, який візуально вкорочує ноги: не варто такий купувати

Як правильно доглядати за волоссям взимку, щоб не ламалося, не жирніло і добре росло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *