Сім модних образів: з чим носити довгий кардиган, щоб мати стильний вигляд

Довгий кардиган з яскравою водолазкою

Часто довгий кардиган нейтрального кольору має вигляд, наче його щойно дістали з бабусиної скрині. Якщо ви не хочете додати собі кілька зайвих років, треба правильно стилізувати цю річ. Наприклад, замість звичайної водолазки оберіть яскраву. Вона допоможе створити максимально сміливий образ і додасть йому “родзинки”.

Білосніжний кардиган із білими джинсами або штанами

Навіть якщо вам дуже хочеться одягатися з ніг до голови в темні відтінки, стилісти радять експериментувати з іншими кольорами. Не готові до сміливих образів? Тоді обирайте білий. Якщо створите повністю білий образ із джинсами (штанами) і довгим кардиганом, точно отримаєте не один комплімент.

Кардиган у стилі бохо і костюмні штани

В сезонних колекціях багатьох дизайнерів і будинків моди можна знайти довгі кардигани у стилі бохо. Річ з етнічними мотивами дуже круто поєднується з контрастними предметами гардеробу. Наприклад, спробуйте широкі костюмні штани. Або можна накинути кардиган просто на костюм, якщо в офісі прохолодно. Такий образ точно не залишиться без уваги.

Довгий кардиган з акцентною спідницею

Як гарно носити кардиган, щоб було стильно, затишно й тепло? Якщо у вашій шафі давно висить ошатна спідниця, можете спробувати поєднати її з таким “приземленим” предметом. як довгий кардиган. Такий образ можна носити і на роботу, і на прогулянку, і для зустрічі з подругами у вихідні дні.

Довгий кардиган з плісованою спідницею

Сама собою плісована спідниця вже доволі фактурна, тому з нею завжди буде ідеально поєднуватися щось максимально просте. Таке, як звичайний довгий кардиган. Зверніть увагу на нейтральні відтінки, наприклад, бежевий чи сірий. А для створення закінченого образу додайте високі чоботи. Естетика 70-х років минулого століття стане особливою “фішкою”.

Кардиган із гарною сукнею

Кардиган можна використовувати для того, щоб “приземлити” речі, які здаються надто витонченими для щоденного образу. Спробуйте застилізувати елегантну мінісукню або витончену вечірню модель до підлоги. А щоб створити образ у модному нині стилі гранж, можете додати до нього важкі черевики.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *