“Присвячую рішення про розширення ЄС вашим героям”: Туск звернувся до Зеленського

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск присвятив рішення про початок переговорів з Україною щодо членства в ЄС полеглим українським захисникам. 

Про це новий польський прем'єр написав у соцмережі X.

“Шановний Володимире Зеленський, ми це зробили! Я присвячую наше рішення про розширення Європейського Союзу вашим героям, які віддали своє життя за незалежну та європейську Україну”, – йдеться у повідомленні Туска.

Відреагувало на історичне рішення для Києва і польське Міністерство закордонних справ. У відомстві наголошують: мрії українців, за які багато людей віддали життя, збуваються.

“Україна розпочинає переговори про членство в ЄС. Це прекрасні новини. Від усієї душі вітаємо наших українських друзів”, – наголосили у дипломатичній установі. 

Нагадаємо, 14 грудня Європейська рада вирішила розпочати переговори про вступ України до ЄС. Український президент Володимир Зеленський назвав це рішення перемогою України та перемогою всієї Європи.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Рішення про початок переговорів з Україною! Як вдалося це зробити???

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *