Модні стрижки для власниць повного обличчя: стильні варіанти на різну довжину волосся

Підібравши правильну зачіску, можна підкреслити свою природну красу і замаскувати недоліки. Так і зі стрижками для власниць повного лиця. Правильно підібрана зачіска зробить кругле обличчя худорлявішим й увиразнить його красу. Розповідаємо, які стрижки найбільше пасуватимуть повному типу обличчя.

Піксі

Ця зачіска кілька років поспіль тримається на піку популярності і не збирається покидати модний олімп. І це недивно, оскільки вона універсальна, бо підходить абсолютно всім. Хоча жінки з повним лицем іноді вагаються – робити таку стрижку чи ні. Але тут сумніватися не варто, звичайно, треба робити. Оскільки вона не потребує укладання, врівноважує риси обличчя, робить його більш витонченим. Лише варто вибирати подовжені багатошарові варіанти.

Каре

Це найвдаліший варіант для жінок із круглим повним обличчям, і ось чому. У цієї зачіски безліч варіацій, вона підходить на будь-яку довжину волосся. Особливо трендовими є саме ці зачіски – багаторівневе каре, градуйований та асиметричний боб тощо. Така стрижка візуально надасть легкості повному обличчю, головне, аби нижня лінія зрізу не була на рівні щік.

Каскад

Така стрижка вважається універсальною, вона підходить для всіх типів обличчя і на будь-яку довжину волосся. Завдяки своїй багатошаровості ця зачіска не потребує укладання, проте завжди триматиме потрібний об’єм. Каскад ідеально підходить власницям повного лиця, бо візуально робить його худішим.

Багатошарові стрижки

Таких зачісок існує велика кількість, вони підходять як на коротке, так і на довге волосся. За допомогою багатошарової стрижки можна збалансувати риси обличчя – підкреслити природну красу очей і приховати пухкі щоки. Зачіску можна підібрати із чубчиком, проте важливо пам’ятати, що він повинен бути асиметричним і довгим. Оскільки прямий і короткий чубчик візуально збільшить кругле повне обличчя. Можна зупинити свій вибір на асиметричному або чубчику-шторці.

Читайте також:

Як підібрати ідеальну зачіску за рисами свого обличчя: 4 топові стрижки за формою носа

Як правильно доглядати за волоссям взимку, щоб не ламалося, не жирніло і добре росло

Як назавжди позбутися сивини: вчені розкрили спосіб, щоб повернути вік назад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *