Матимете дешевий і старий вигляд: яке вбрання краще не носити після 50 років

Скажіть міні чітке “ні”

Будь-яка довжина міні (спідниця чи сукня) на жінці за 50 років матиме недоречний вигляд. І тут немає значення, яка у вас фігура. Жінки наче навмисно намагаються довести коротким одягом, що вони ще молоді. Але насправді визодить навпаки. Таке вбрання дуже старить.

Дорослим жінкам стилісти рекомендують завжди обирати довжину міді. Вона чудово коригує фігуру, підкреслює стрункість ніг і приховує всі проблемні місця.

Кислотні кольори забороняються

Якими б модними не були кислотні кольори, на жінці 50+ вони матимуть кумедний вигляд. Взагалі, фахівці стверджують, що вони пасують лише дітям і підліткам. Якщо доросла жінка вдягає неоново-жовтий чи яскраво-рожевий, з'являється таке відчуття, наче вона позичила образ у шафі доньки.

До того ж кислотні кольори зовсім не додають шику й елегантності. Якщо вам хочеться додати до свого вбрання трохи яскравості, стилісти рекомендують звернути увагу на приглушені, наче “пильні” відтінки.

Будьте обережні з анімалістичним принтом

Будь-яке анімалістичне забарвлення в гардеробі зрілої жінки матиме кумедний вигляд. “Хижі” принти дуже здешевлюють образ, навіть якщо ви носитимете лише речі іменитих дизайнерів.

Якщо ж ви хочете показати “хижу” натуру, можете додати анімалістичний принт у деталях. Наприклад, розбавити монохромний образ сумочкою під леопарда чи окулярами у “зміїній” оправі.

Не варто фокусуватися на старому одязі

Навіть якщо вам важко розпрощатися з улюбленими предментами гардеробу, це треба зробити. Деякі жінки полюбляють зберігати купу старого одягу з надією, що мода може знову повернутися, і носять антитрендові речі, які дуже їх старять.

Якщо ви боїтеся купувати брендовий модний одяг, спробуйте звернути увагу на базовий гардероб, який вважається вічною класикою. Базу варто підбирати з урахуванням фігури, віку, індивідуальних особливостей.

Забудьте про “бабусине” взуття

Звісно ж, у зрілому віці завжди хочеться, щоб взуття було зручним, а ось краса часто відходить навіть не на другий, а на десятий план. Але варто запам'ятати, що старенькими сандалями ви точно зіпсуєте навіть найелегантніший образ. А старі черевики виглядатимуть кумедно й дешево поряд із розкішною мідіспідницею.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *