Прогноз погоди на 23 грудня: в Україні будуть дощ і мокрий сніг

У суботу, 23 грудня, в Україні дощитиме, а місцями будуть мокрий сніг і сильний вітер. Місцями у країні – ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На сході та південному сході країни синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 1° до 6° тепла.

На решті території України місцями буде невеликий мокрий сніг і місцями – ожеледиця. Стовпчики термометрів вночі та вдень покажуть від 3° морозу до 2° тепла. Вночі в Карпатах – помірний сніг.

Штормове попередження

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в Україні в суботу. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

“23 грудня у західних областях пориви вітру 15-20 м/с”, – йдеться у прогнозі.

Погода в Києві 

На Київщині в суботу буде хмарно. Синоптики обіцяють невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Швидкість західного вітру становитиме 7-12 м/с.

В Київській області температура повітря вночі та вдень буде від 3° морозу до 2° тепла. В Києві протягом доби стовпчики термометрів покажуть близько 0°.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Птуха розповіла про погоду на Різдво. За її словами, до країни 24 і 25 грудня прийде новий атмосферний фронт із заходу. Тому на Святвечір і Різдво можливі сніг з дощем, але снігового покриву вони не надто додаватимуть.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *