Особисте життя Аліни Гросу: шлюб з росіянином, розрив під час війни з Полянським і загадковий бойфренд

В української співачки Аліни Гросу доволі насичене особисте життя.

Виконавиця вже встигла вийти заміж та розлучитися через пів року після весілля. Вона тривалий час була у стосунках із відомим актором, в яких все йшло до шлюбу. Однак пара несподівано розійшлася. Згодом зірка встигла віднайти своє кохання за кордоном.

Редакція сайту ТСН.ua пропонує подивитися, чому не склалося подружнє життя Аліни Гросу з російським бізнесменом, через що вона розійшлася з Романом Полянським та з ким зараз зустрічається.

Весілля з російським бізнесменом та розлучення через пів року

З першим своїм чоловіком Аліна Гросу познайомилася, коли їй було 18 років. Обранцем артистки став російський бізнесмен Олександр Комков.

Пара вперше зустрілася 2013 року на вечірці, яку організовував чоловік у своєму московському будинку. Однак тоді між ними не промайнула іскра. Олександрові сподобалася Аліна, а от вона не звернула на нього уваги.

Вже через два роки доля звела пару знову. Комков здавав в оренду приміщення для знімань фільму, а Гросу приїхала на перемовини, аби зняти там кліп. Врешті, бізнесмен наважився зробити перший крок, а співачка пішла на зустріч.

До весілля пара зустрічалася чотири роки і жила разом. Як зізнавалася Аліна, вони справді були щасливі у стосунках. Тож, згодом Олександр освідчився юній обраниці.

Пара стала офіційно чоловіком та дружиною в червні 2019 року, а вже у липні того ж року зіграла розкішне весілля в Італії. Святкування відбулося в палаці Villa Arvedi, що неподалік Верони. На весіллі було чимало зіркових гостей, серед яких Павло Зібров, Ірина Білик, Віталій Козловський, Дмитро Коляденко та інші. Загалом, святкування стало в кругленьку суму, а саме – 100 тисяч євро.

Яким же ж було здивуванням для фанів, коли пара через пів року після гучного весілля розлучилася. Як зізналась Аліна, її чоловік неочікувано запропонував їй пожити окремо, мовляв, хоче спробувати закрутити інший роман. Гросу не стала влаштовувати гучних скандалів, хоча й сподівалася на розмову та примирення, але все ж таки зібрала речі та пішла від нього. Згодом виконавиця зізналась, що в їхньому шлюбі ще й були фінансові проблеми. Аліна натякнула, що заробляла більше від Олександра, а його це гнітило.

Стосунки з російським актором Романом Полянським, які закінчилися під час війни

Після розлучення виконавиця довго не була самотньою. Вже 2020 року Аліна почала будувати стосунки з російським актором Романом Полянським, який старший за неї на 12 років.

До початку їхнього роману пара була знайомою протягом трьох років. Познайомилися вони на зніманнях кліпу артистки. На момент знайомства з Гросу Полянський був одружений та виховував доньку. Актор розпочав стосунки зі співачкою вже після розлучення.

Закохані жили в Україні. Вони здавалися ідеальною парою. Прихильники бажали, аби вони скоріше зіграли весілля. Однак повномасштабна війна внесла свої корективи.

Під час російського вторгнення Полянський та Гросу перебували в Україні. Ще в липні 2022 року Павло Зібров говорив, що актор та співачка були у Чернівцях. За словами співака, Полянський нібито підтримує Україну у війні з Росією та переймається її долею. Однак вже у жовтні 2022 року актор засвітився у РФ. Він разом із донькою відвідав прем'єру фільму палкого путініста Валерія Фокіна.

Відтоді почали пліткувати, що Аліна та Роман більше не разом. Вже 2023 року співачка офіційно підтвердила, що вони дійсно розійшлися. У подробиці виконавиця не стала вдаватися та відмовилася від коментарів.

Загадковий бойфренд Аліни Гросу

Після розриву з Романом Полянським виконавиця вирушила до США. Там вона удосконалювала акторську майстерність. Однак артистка не лише навчалася, а й виявилося, що зустріла кохання.

Щоправда, коханого знаменитість не квапиться показувати. Після розриву з Полянським виконавиця вирішила, що більше не планує ділитися подробицями особистого життя.

Тим не менш, Аліна Гросу все ж таки встигла засвітити нового обранця на романтичних фото та навіть зняла його у кліпі на пісню “Сумую”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *