Як мати молодший вигляд: правила стрижок, що омолоджують на 10 років, назвала експертка L’oreal

Напевно, ні для кого не буде відкриттям, що зачіска може візуально зробити жінку як молодшою років на 10, так і додасть віку, якщо вона невдала чи неправильно підібрана.

Як мати молодший вигляд за допомогою стрижки, розповіла експертка L'oreal Даррен Джеймс.

Універсальна стрижка

На думку експертки, однозначно зробить на вигляд молодшою будь-яку жінку стрижка багатошаровий боб. Вона підійде жінці будь-якого віку і для будь-якого волосся — довгого, середнього, короткого.

Що ще важливо, на думку стилістки, ця зачіска не лише омолоджує, а й  додає образу елегантності, що так вважливо для жінок старше 40.

Чубчик завжди омолоджує

Чубчик завжди додасть образу трохи «молодості», якщо його правильно стилізувати.

Експертка зазначила, що чубчик також може «зробити ваше обличчя меншим», що знову сильно вплине на ваш вік.

Попри те, що довгі чубчики зараз в моді, важливо зберегти їхню правильну довжину, щоб вони не закривали очі.

Короткі стрижки

Минули ті часи, коли вважалося, що літні жінки повинні мати коротке волосся. Зараз молоді та модні жінки намагаються, щоб мати ошатнитй вигляд, стригтися коротко. 

Як стверджує Даррен, коротка стрижка “змусить вас мати принаймні на п’ять-десять років молодший вигляд”. Для тих, хто не хоче мати дуже коротку стрижку, таку, наприклад, як піксі, стрижка до плечей  також може надати бажаного «молодшого вигляду».

Мелірування для довгого волосся

Для тих, хто не є прихильником короткої зачіски, експертка рекомендує спробувати довге укладене волосся з «правильним видом мелірування». Воно корегує розміри обличчя та також допомагає мати молодший вигляд.

Умисна недбалість 

Зачіска з ефектом легкої недбалості, коли жінка має вигляд ніби щойно прокинулася, за словами Джеймс, допоможе почуватися молодшою й енергійнішою, а також додасть образу “більше емоцій”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *