Не носіть ці сумки: 5 моделей, які давно вийшли з моди, чим їх краще замінити

Є моделі сумок, які будуть завжди в моді. Це класичні сумки іменитих італійських, французьких чи американських брендів, де продумано все до найдрібніших деталей. А є такі вироби, які не протрималися у трендах більше сезону, і наступного можуть зіпсувати навіть найстильніший і найдорожчий аутфіт. Розповідаємо, які моделі сумок не варто більше носити і чим їх краще замінити.

Сумки – копії бренду

Це не найкращий спосіб підкреслити свій стиль, оскільки така річ одразу видаватиме вас у громадському транспорті чи інших місцях. Краще купити якісну річ не дуже іменитих брендів або сумку без розпізнавальних елементів. Копія навіть дуже дорогого бренду може бути неякісною, що одразу здешевить ваш образ, навіть якщо він дуже стильний.

Мікро- та мінісумки

Такі сумки вже вийшли з моди доволі давно. А ще вони непрактичні й незручні, бо гаманець і телефон туди не покладеш, тому доведеться тримати в руках. Такий аксесуар не підкреслює стиль, а радше спотворює його, власниця такої сумки має не модний, а кумедний вигляд. Таку річ можна просто замінити на клатч чи сумку невеликих розмірів.

Сумки з бісеру

Такі сумки були актуальними кілька років тому, однак зараз вони втратили свої позиції. Оскільки такі моделі непрактичні й неординарні, на них не було попиту. Краще звернути увагу на трендові сумки, які виготовлені в техніці кроше.

Замшеві сумки

Такі сумки втратили свої позиції ще від 2021 року. Вони складні в догляді і доволі дорогі. Тому краще звернути увагу на якісні сумки з екошкіри, які мають дорогий і стильний вигляд, але досить практичні і коштують утричі дешевше.

Сумки на пояс чи бананки

Такі сумки як стрімко піднялися на модний олімп, так само стрімко злетіли звідти. Краще цей аксесуар замінити на невелику сумку через плече – вона доволі зручна й підкреслюватиме повсякденний стиль своєї власниці.

Читайте також:

5 кольорів одягу, що роблять образ дорогим і статусним: вони неодмінно мають бути у вашому гардеробі

В’язані речі знову в моді: як створити власний трендовий образ

У чому зустрічати Новий рік 2024: повний список “щасливих” кольорів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *