Леся Нікітюк показалася у Польщі й здивувала новиною про зроблені “пластичні операції”

Українська телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала фанів зізнанням про зміни в тілі під час поїздки до Польщі.

Зірка у своєму фотоблогу тривалий час нічого не публікувала. І зрештою, Леся вийшла на зв'язок з Варшави в останній день відпустки. У сторіз ведуча пояснила свою відсутність тим, що робила декілька “пластичних операцій”.

Через деякий час Нікітюк все ж розкрила інтригу й розповіла про зміни в житті, які вона охарактеризувала як “операції”. Зокрема, за кордоном вона читала, щоб “видалити негативні думки”, “збільшувала доходи”, купуючи одяг з масмаркету, й “збільшувала самооцінку” щоденними мантрами перед дзеркалом.

Ба більше, Леся вирішила ще сильніше поглузувати над шанувальниками. Вона опублікувала провокативну світлину у купальнику, де видніються збільшені груди, сідниці та губи. Щоправда, як пізніше пояснила Нікітюк, це був фотошоп. Ведуча показала свою справжню фігуру і наголосила, що треба вміти сміятися з себе, бо “сміх відкриває твоє серце і втішає душу”.

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк потішила шанувальників ще одним пікантним знімком, де у цікавій позі продемонструвала не аби яку розтяжку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *