“Шахтар” оголосив про підписання першого зимового новачка – відома сума трансферу

Донецький “Шахтар” оформив перший зимовий трансфер. Чемпіон України придбав у “Палмейраса” бразильського вінгера Кевіна.

Як повідомляє офіційний сайт “гірників”, 21-річний півзахисник підписав з донеччанами контракт на 5 років. Бразилець виступатиме під 37-м номером.

За інформацією авторитетного журналіста та інсайдера Фабріціо Романо, трансфер Кевіна став “Шахтарю” в 15 мільйонів євро.

Кевін – вихованець клубу “Деспортіво Бразіл”. Улітку 2020-го він перейшов до “Палмейраса”, приєднавшись до юнацької команди, а 1 грудня 2021-го дебютував за основний склад.

За головну команду “Палмейраса” Кевін зіграв 11 поєдинків, в яких відзначився одним голом. Також він провів 42 матчі в молодіжній команді, забив 15 м'ячів і зробив 6 асистів.

Разом з “Палмейрасом” Кевін став чемпіоном Бразилії в сезоні 2023 року.

Нагадаємо, на зимову паузу “Шахтар” пішов на четвертому місці в чемпіонаті України, набравши 31 бал після 15 поєдинків. За втраченими очками підопічні Маріно Пушича разом із “Динамо” лідирують в УПЛ.

Перші офіційні матчі нового року “гірники” зіграють 15 і 22 лютого проти французького “Марселя”. На кону стоятиме вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Читайте також:

“Реал” з Луніним у видовищній “перестрілці” програв “Атлетіко” та вилетів з Кубка Іспанії (відео)

“Наполі” здобув розгромну перемогу та став першим фіналістом Суперкубка Італії (відео)

“Барселона” обіграла клуб з третього дивізіону та вийшла до чвертьфіналу Кубка Іспанії (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *