“Героям слава”: Світоліна присвятила Україні напис на камері після перемоги в матчі Australian Open

Перша ракетка України Еліна Світоліна залишила патріотичне послання на телевізійній камері після впевненої перемоги над швейцаркою Вікторією Голубич в матчі третього кола Australian Open-2024.

Українська тенісистка підійшла до камери та написала на ній слова “Україна. Героям слава”, а також намалювала сердечко.

До слова, Світоліна – не єдина українка, яка в такий спосіб вирішила підтримати батьківщину на Відкритому чемпіонаті Австралії. Інша українська тенісистка Даяна Ястремська після свого переможного матчу проти американки Емми Наварро теж маркером написала на камері “Все буде Україна”.

Зазначимо, що в 1/8 фіналу Australian Open-2024 зіграють одразу три українки, що є історичним досягненням для нашої країни на турнірах Grand Slam. Крім Світоліної та Ястремської, до четвертого раунду австралійського мейджора пробилася Марта Костюк.

За вихід до чвертьфіналу Світоліна зіграє з 19-річною чешкою Ліндою Носковою, яка у третьому колі сенсаційно вибила з турніру першу ракетку світу польку Ігу Швьонтек. Наступною суперницею Костюк стане росіянка Марія Тимофєєва, а Ястремська побореться з експершою ракеткою світу білорускою Вікторією Азаренко.

Основна сітка Australian Open-2024 триватиме до 28 січня. Чинною чемпіонкою змагань є білоруска Аріна Соболенко.

Нагадаємо, через повномасштабне військове вторгнення РФ до України російські та білоруські тенісисти допущені до виступів лише в нейтральному статусі.

Читайте також:

Ястремська сенсаційно перемогла американку та вперше в кар’єрі вийшла до 1/8 фіналу Australian Open

Костюк здобула вольову перемогу над росіянкою і вперше в кар’єрі вийшла до 1/8 фіналу Australian Open

Цуренко без шансів програла другій ракетці світу з Білорусі та залишила Australian Open

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *